Star Trek VS Star Trek – kerekasztal beszélgetés

2009-ben egy új korszak köszöntött be a Star Trek-univerzumban: egy új kreatív csapat által készített Star Trek-film került a mozikba, amit pár évvel később egy folytatás is követett. A JJ Abrams és társai által készített filmek friss vért öntöttek a franchiseba, és nyitottak a szélesebb nézőközönség felé – legalábbis ezt mondja az egyik oldal. „Tiszteletlen a régi sorozatokkal szemben és különben sem érti azokat” – mondja a másik. Merthogy a Star Trek-rajongók között akkora vita dúl azóta is, ami még a régi „Kirk vs Picard”-ozást is elhalványítja.

Kerekasztalunkban válogatott Star Trek-rajongókat hoztunk össze, hogy megvitassák: szeretjük-e JJ Abramset, vagy nem szeretjük. A biztonság kedvéért azért megígértettük velük, hogy kézifézereiket otthonhagyják.

Moderátor: Holló-Vaskó Péter

Résztvevők:

Szélesi Sándor, író-forgatókönyvíró
Németh Attila, fordító, Galaktika Magazin
Barta Zoltán, Magyar Star Wars Klub
Gerlits Jutka, Magyar Star Trek Klub
Kablár András, Magyar Star Trek Klub
Frivalszky Péter, Freevo
Miyazaki Jun, SFportal

JEGYRENDELES

Author: Merras

A Miyazaki Jun nem álnév, echte original japán importárú vagyok apai részről. Amikor épp nem valami sci-fi honlapot hegesztek, vagy rendezvényt csinálok, akkor kénytelen vagyok dolgozni, ennek kapcsán online marketing tanácsadóként tevékenykedem.

Share This Post On

2 hozzászólás

  1. Azt nem ígérem, hogy otthonhagyom, de ígérem, kábító fokozatra állítom a fegyvert!

    Post a Reply

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük